کیک اتریشی

مواد لازم

شکر    250گرم         مارگارین       250 گرم       تخم مرغ       7 عدد        شیر       100 میلی لیتر         وانیل   زعفران  مقدار لازم        آرد         300گرم          بکینگ پودر   1 ق م          پودر کاکائو       200گرم

 

طرز تهیه

شکر و مارگارین را با همزن می زنیم تا رنگش روشن شود . سپس به ترتیب تخم مرغ ها ، شیر ، وانیل ، زعفران را اضافه کرده هم زده تا یک دست شود . آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده روی مواد الک کرده و اضافه می کنیم با قاشق چوبی هم می زنیم . تا خمیر ما آماده شود خمیر باید کاملاً یکدست باشد . مقداری از را جدا کرده و به آن پودر کاکائو اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم . فالب را چرب می کنیم ابتدا خمیر ساده را در قالب مستطیل شکل متوسطی می ریزیم سپس خمیر کاکائویی را وسط قالب بریزید . فر را از قبل با دمای 180 درجه روشن و کیک را در طبقه وسط به مدت 30 دقیقه قرار می دهیم بهد از آماده شدب برش می دهیم و با پودر کاکائو مخلوط می کنیم

نوشته شده توسط سمانه در شنبه 23 بهمن1389 ساعت 4:36 بعد از ظهر | لینک ثابت |
 
Powered By Blogfa - Designing & Supporting Tools By WebGozar